Uw voertuig weer veilig terug

De vervangend chauffeur brengt een voertuig, eventueel met aanhanger of caravan terug naar huis wanneer de bestuurder hier zelf niet (meer) toe in staat is. Dit kan bijvoorbeeld door ziekte, ongeval of een andere noodsituatie nodig zijn. Deze dienstverlening voert BAS in binnen-en buitenland uit.

Waar u ook bent, wij komen eraan

Afhankelijk van de locatie waar uw voertuig zich bevindt maakt BAS een planning om het voertuig op te laten halen. De vervangend chauffeur reist met openbaar vervoer naar de locatie van het voertuig. Bij lange afstanden wordt er vaak voor gekozen de chauffeur per vliegtuig te laten reizen om zo te besparen op reistijden en reiskosten.

Indien er tevens gebruik wordt gemaakt van onze dienstverlening op gebied van liggend zorgvervoer is het mogelijk de vervangend chauffeur met de ambulance mee te laten reizen waardoor reiskosten komen te vervallen.

Het is altijd mogelijk om samen met de vervangend chauffeur in het eigen voertuig mee te reizen naar de bestemming.

Ruime rijervaring binnen heel Europa

De vervangend chauffeurs van BAS beschikken over ruime rijervaring door heel Europa en een opleiding op gebied van levensreddend handelen, reanimatie en AED

Is er een situatie ontstaan waarbij u niet (meer) in staat bent uw eigen voertuig naar huis te rijden? Neem dan contact op met BAS om de mogelijkheden te bespreken.

Adresgegevens
Canadaweg 1A4661 PZ Halsteren