Veilige en deskundige zorgvervoer oplossing in crisistijd

Nederland is in de ban van het corona virus. Vanzelfsprekend worden bij BAS de ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus (COVID-19) op de voet gevolgd.

Deskundige partner in crisistijd

Om verspreiding van het virus effectief te bestrijden is een deskundige uitvoering van het zorgvervoer noodzakelijk. Door onze ruime ervaring met het zorgvervoer per ambulance en taxi, is BAS in staat vervoer van verdachte en positief geteste patiënten op professionele wijze te verzorgen.

Wij handelen conform de actuele protocollen van het RIVM en de Ambulancezorg. Ons personeel heeft reeds ruimschoots ervaring met dit vervoer en BAS beschikt over voldoende kennis en persoonlijke beschermingsmiddelen. De voertuigen van BAS zijn aangepast aan de huidige situatie rondom het virus. Zo zijn bijvoorbeeld in diverse voertuigen kunststof scheidingswanden geplaatst om onze cliënten en personeel zo goed mogelijk te beschermen.

Zorgvuldig afgestemd zorgvervoer

Vervoer door BAS is mogelijk per ambulance, taxi en Psycholance. Hiermee bieden wij een unieke combinatie van vervoersoplossingen voor zowel het liggend- als zittend ziekenvervoer. De wensen van de klant en de kwaliteit van onze dienstverlening staan hierbij centraal. Inmiddels heeft BAS vervoer van corona / COVID-19 verdachte en positieve patiënten verzorgd in opdracht van onder andere ambulancediensten (RAV), ziekenhuizen, verpleeghuizen, GGZ-instellingen en overheidsinstellingen.

Veiligheid en hygiëne staan voorop

BAS heeft alle middelen in huis om verdere verspreiding van het virus zo veel mogelijk te beperken. Denk hierbij aan persoonlijke beschermingsmiddelen zoals: mondkapjes, brillen, handschoenen, afgesloten pakken, overschoenhoezen en desinfectiemiddelen. Onze voertuigen worden na iedere inzet met een COVID-19 verdachte of positieve patiënt volledig gereinigd conform de landelijke protocollen van de Ambulancezorg.

Neem voor meer informatie contact met ons op, wij denken graag mee in deze moeilijke periode.

Adresgegevens
Canadaweg 1A4661 PZ Halsteren